Wednesday, September 24, 2014

Nämä eläimet on erillinen sukupuolielimiä

Nämä eläimet on erillinen sukupuolielimiä tai diocious, on ovipora muna ja sperma on lukuisia ja mikroskooppinen. Parent simpukoita seksiä kypsä siittiöiden ja muna veteen niin, että sekoitetaan ja sitten hedelmöitys tapahtuu, hedelmöittynyt munasolu jälkeen 24 tuntia sitten kuoriutuvat ja kehittyä toukat sitten kasvaa sylki, joka on edelleen planktisten vuotiaaksi asti 15-20 päivää myöhemmin siemenet / sylkäisi pitävät alustan ja tulee aikuisen sinisimpukat (Parent) jälkeen 5-6 kuukautta myöhemmin.

VAATIMUKSET SIJAINTI

Sijainti vihreä simpukka viljelyalan odotetaan täytettävä seuraavat vaatimukset:
Suojassa voimakkaita virtauksia. Vältä korkea suolapitoisuus vaihtelut. Sandy mutapohja, ja kaukana vaikutuksesta suurten jokien. On olemassa
IDRPOKER.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA paljon vihreää simpukka siementen, hedelmällinen vedet (ravintoaineiden ja elintarvikkeiden aineet) Vapaa teollisuusjätettä saastuminen raskasmetalleja kuten kuparia (Cu), elohopean (Hg), sinkki (Zn), kadmium (Cd) ja lyijy (Pb) ja elohopea (Hg) ja likaa kuten kotitalousjätettä orgaaniset jätteet, jotka voivat johtaa kriittisen liuenneen hapen ja sisältää monia patogeenisten bakteerien, kuten salmonellan, Echericia coli, Clostridium ja shigellasta simpukoita saastunut edellä epäpuhtaudet voivat vahingoittaa ihmisiä, jotka kuluttavat niitä ja Aquatic hyvä kasvatus sijainti on parametri: Lämpötila 27oC - 37oC, pH 6-8, kirkkaus 3,5-4m m.Salinitas 27-35ppt Syvyys 5 -20.

SEED

Keräily siemenet / sylki-imuria voidaan käyttää köysi valmistettu kookos kuitu, polyeteeni köysi, köysi kehruukuidut. Collector köydet ripustettu vedet, jotka sisälsivät monia vihreitä simpukka siemen. Luonnollisesti siementen (sylki) on kiinnitetty köysi keräilijä sitten siirretään astiaan, viljelyn. Paikkoihin, joita ei ole tehty vihreä simpukka siemeniä, elinsiirrot ottaa muilta alueilta.

Menetelmä nostaa

No comments:

Post a Comment